Itukan Rahsia .


Hello peeps ! and Assalamualaikum..
r u in a good conditions ? if yes , Alhamdulillah ..
hurmm ..mood hari  ni ?
nak tngok hindustan tapi cerita tu kurang match with my soul laa.. haha
cerita tu menceritakan about kawan baik sukakan kawannya yang
dah ada buah hati sendiri .. so,dya plan macam2 utk dapatkan cinta si kawan baik dia tuu ..
hah ! x suka .
jadi , apa Ending nya ? i don't know .




Ajal,rezeki , jodoh .. everything were planned by the good planners , ALLAH S.W.T ..

itu semuakan Rahsia ALLAH . :)
right ?? of course !
so, kalau ye pun nak kan seseorang tu atau dapatkan sesuatu..
laksanakan lah persaingan yang sihat .. x nak yang sakit-2 .. persaingan m'gunakan cara kotor ..
tak nak .. tak nak.. tak nak .. 




bukankah yang kita dapat secara elok / sihat itu lebih memuaskan hati kita ?

tepuk dada tanya iman , kawan-2 . :) 20/1/2013

No comments: