Kita hanya Merancang

Benarlah .. Manusia hanya merancang , ALLAH jua yang menentukan segalanya ..

Hari ni (22/1) my sis balik dari tempat dia belajar ..
Dia balik naik bas .. dan dijangka sampai ke stesen bas pukul 12.30 am ..
kita kat sini bukan main merancang nak teman my parents pergi ambil dia walaupun esok sekolah . :)



yang nak jadi ceritanya , saya pun siap2 laa.. time tu , my mom dah start enjin kereta ...

ayah on the way nk keluar pergi naik kereta ..
dah habis siap-2 , kita punya la semangat nak keluar ..
at the end , dengar my mom dah kunci pagar rumah pun ..
laaa ! x de rezeki nak pergi jugak ...
ALLAHU AKBAR ..



Redha je la .. Allah knows the best ..


bip2 : Put your trust in ALLAH coz ALLAH knows the best for us .. *Peace with IMAN*