THE ARRIVAL




SUPRISE !!! 
ssshhhh ! this is a secret ... ;)



anda pernah tengok video "THE ARRIVAL" ???
Ia nya satu video yang sangat menarik .
Saya yakin anda juga pasti tertarik untuk menonton video tersebut .
VIdeo tersebut mempunyai 51 episod ..
sikit je kan ?



kalau cerita ADAM & HAWA yg mempunyai 80 episod kita sanggup waiting n waiting ,
kita boleh spent time about half n hour to watch it ..

why not we spent our time to watch this video ..
setiap 1 episod video t'sebut,tempohnya  hanya 10 minit ke bawah..
maybe , ada dua tiga ja yang terlebih dari 10 minit .. :)
tapi,ia dapat membuka mata kita tentang DUNIA ini .. InsyaAllah .

bip2 :  video ini BUKAN SEBARANGAN VIDEO .  :)



2 comments:

✿A I N A A✿ said...

macam best je cerita ni.. ena tak pernah tahu pun selama ni.. t nak try cari.. hehehe

Nur Mahirah said...

yup..mmg best ..
dapat 'membuka' kita .

akak boleh ke web ni ,
wakeupproject.com

emm,tapi rasanya web tersebut tgh dalam maintenance ..

insyaAllah , saya akan upload video itu bila sy free :)