Giga Siblings Birthday Giveaway by Arya Addin

~KLIK BANNER UNTUK JOIN ~

Sedikit ucapan buat adik-2 Kak Aya :

Imah (2 March 1998) 
Assalamualaikum , dan hai Imah :) Nama akak Nur Mahirah . Imah nak tahu sesuatu tak ?
Shhh ! jangan bising-bising . :) Birthday akak dan Imah S A MA ! 2 Mac :) *bisik*
Hihi .. Selamat Hari Lahir akak ucapkan ,semoga panjang umur ,
murah rezeki dan sentiasa dibawah rahmat Allah. MAaf lah ye , dah terlewat banyak baru nak ucap.
Tahun ni , Imah PMR ye ? Betul tak ? betul kan...
Selamat Maju Jaya akak ucapkan . Teruskan berusaha . Perjalanan kita masih panjang .
Imah boleh ! *yeay !* Ibu ayah kita tak harapkan kita belikan mereka emas ,
hadiahkan mereka kereta mahal , yang mereka mahukan hanya lah sebuah kejayaan anak-anak.
Sungguh ! ianya dapat menggembirakan hati mereka :)
insyaAllah .


Apit : 15 June 2000
Assalamualaikum , Apit . MAcam mana kehidupan sekolah menengah ?
Dah banyak beza dengan Sekolah Rendah kan ? Dari segi pembelajaran , kawan-kawan , dan segala macam :) . seronok tak , masuk ke alam sekolah menengah ?
Moga segalanya baik sahaja .. Hurmm , ni dah melalut ni ..
erk...erkhemm .. Selamat Hari Lahir akak ucapkan ,semoga panjang umur ,
murah rezeki dan sentiasa dibawah rahmat Allah. Dup dap dup dap ke tunggu hari lahir ?
Untuk Apit akak wish awal la ? so,akak orang yang ke berapa wish birthday kat Apit ?
tak terkira ? wahh , ramai kenalan ni . :)
Apa-apa pun , Semoga berjaya di dalam kehidupan . Seperti yang telah akak beritahu pada Kak
Imah , benda yang sama juga akak nak beritahu kat Apit .
Apa yang perlu ada pada kita ? Sudah tentu ILMU . 
Apakah sama , orang yang buta dan orang yang celik ? kann :)
Gembirakan kedua ibu bapa Apit,ye.
insyaAllah .


Adam : 20 June 2003
Assalamualaikum , Adam a.k.a Adik Comel . Mude lagi ye :) Macam mana pelajaran ?
Mesti terbaik kan ? Selamat Maju Jaya akak ucapkan . Adam,jangan nakal-nakal tau .
Dah Darjah 4 kan ? Ha'a .. 2 tahun lagi dah nak UPSR :)
JAdi,lakukan yang terbaik untuk memperoleh keputusan yang terbaik .
Adam mesti boleh ! Pelajaran itu penting . Cup ! Cup !
Sebenarnya , nak wish Selamat Hari Lahir akak ucapkan ,semoga panjang umur ,
murah rezeki dan sentiasa di bawah rahmat Allah.

                         Akak ni bukan pandai sangat adik nak wish-wish ni .
                                 Hehe . Merapu akak pandai :)
                       Adam , jangan marah ye ... Nanti waktu makan kek birthday , 
                           jangan lupa kirim kat akak :) Huhu *sekadar gurauan*


Akhir kalam , 

S E L A M A T H A R I L A H I R S E M U A !

bip-2 : Maaf andai ada yang tersalah bicara :) Ayuh , adik-2 kita bahagiakan Pemegang Kunci Syurga kita (our parents)

~Yang Baik itu daripada ALLAH S.W.T , Yang Buruk itu daripada kelemahan saya sendiri ~




2 comments:

Nurul Azimma said...

Memblas kunjungan~ Goodluck ;)

http://angelazimma.blogspot.com/2013/04/giga-siblings-birthday-giveaway-by-arya.html