Tolong kira jap


Assalamalaikum , semua . *jawab ye*

Iklan jap :--> (jemput join GA  ini :) )




Tolong tengok jap , hari ni berapa hari bulan . 24 April ? haa , apa maknanya tuu ?
 pelajar sekolah mesti dah tawu apa jawapannya .tawu tak ?
yang lain pun nak tawu ke ? erm , ok . i'll tell . That's mean , exam is around the corner lha . Haa ! terkejut tak ?
tak terkejut ? normal lha tu , x de bende pun yang nak dikejutkan . HAHA.
apa-apa pun , sempat la juga 2 - 3 hari ni saya join GA-2 yang di anjurkan . :) hehe.*ketawapenuhsemangat*
Erk..ekhem.. serious , serious ! :)
InsyaAllah , exam akan berlangsung pada 2 May . Kali ni , exam mid-year (If not mistaken laa).
Tolong kira jap , ada berapa hari lagi ? 1,2,3,4,5,6,7.. ! argghh ! 7 hari lagi . Seminggu la tu . Ha'a , seminggu .
Soalan exam kali ni , ada soalan form 4 and form 5 . bajet SPM sebenar la katakan . hihi.
Banyak pulak yang saya story pasal exam kan ? Note to myself , perhaps ! #OME

So,malam ni sesi bermanja with blog kejap . Lepas ni , nak kena tinggal kan dia for a few weekS .
Jadi,nak tinggalkan sedikit pesanan dekat my lovely blog .

Dear blog ,
Saya dah nak exam ni . Jadi, saya terpaksa tinggalkan awak untuk 1 jangka masa yang agak panjang .(cewwahh!)
Awak duduk baik-2 taw . Saya sayang awak ,blog .Dan tolong beritahu kawan-kawan blog saya , jaga diri baik-2 .
Teruskan hidup mereka dengan sebaiknya :) . Sayang mereka kerana Allah .

Okey lha , sesi bermanja dah tamat . Sekarang , kena pergi siapkan homework . Kalau boleh , nak siapkan SEMUA homework .

insyaAllah. Supaya senang , lepas ni dah tak payah fikir dah . kann !
Nak fikir pasal exam pulak . E X A M > E X A M > E X A M > E X A M > E X A M > E X A M !

MAafkan salah dan silap saya terhadap anda .

YANG BAIK ITU DARIPADA ALLAH S.W.T , YANG BURUK ITU DARIPADA SAYA SENDIRI .

bip-2 : doakan saya agar semuanya berjalan lancar dan memperoleh keputusan yang cemerlang . Amiin . InsyaAllah .

Yang benar ,
Nur Mahirah
20:54
240213
Kedah,Malaysia.