Aku Cantik ?


Haisshhh .. dah apehal dengan tajuk kat atas ni ? Mood nak bersoal jawab ke apa ?
No laa... kawan-kawan . Atas tu tajuk novel . Ada yang dah baca novel ni ? 
haa , amacam seronok tak ?
Novel ini ditulis oleh Raihan Zaffya :)

Banyak juga novel yang telah dihasilkan oleh beliau .. Antaranya ialah 
Kasih ke Syurga , Menanti Fajar Sidik , Rindu Syahadah MU.

Nak baca sinopsis , AKu Cantik ?

KLIK pada GAMBAR :)


Bip-2 : Kalau dah baca , jangan lupa like gambar tu ye :) Thank u . #Support!

 ini antara komen pembaca,

Novelover rated it 5 of 5 stars
tajuk novel pon da gempak. hehe. x silap habis baca bulan mei kot. first beli novel ni tertarik dengan nama watak utama.juki dan rima.. terkejut jugak..kalau penulis lain sibuk bagi nama glamou
r bagai.. ni simple tapi menarik..baca lah sampai kulit ke kulit just nak tau nama penuh rima n juki..rupa-rupanya ada kat bahagian ending novel..dan lagi satu penulis lain mesti bagi watak hero yang ada kelas macam pilot, doktor, ceo tapi watak hero dalam nie simple.hero kalau x silap masih belajar dan hero lagi satu peladang..cara garapan yang sangat menarik.heroin sebagai seorang guru. rima yg x sedar dirinya mempunyai kecantikkan luaran dan dalaman.novel ni ada diselitkan humour oleh penulis tapi tak keterlaluan.. kalau baca hanya boleh senyum sumbing je..hehe kisah pasal isu kekeluargaan, isu masyarakat, isu cinta, pilihan antara sulaiman atau juki..yg paling saya tertarik adalh kisah keluarga angkat rima iaitu pak nuar dak mak lijah..baca punya baca tak sedar pon rupa-rupanya rima tu just anak angkat je. betapa eratnya hubungan kekeluargaan ni.dan konflik tetibanya muncul iaitu ibu kandung rima, syidah datang untuk menagih kasih. tak boleh nak review lebih2. nak tau apa endingnya..try baca.mesti tak sangka endingnya iaitu siapa yg menjadi pilihan rima





2 comments:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

untunglah minat baca novel... ena ni tak minat baca novel, minat baca komik je.. :3

Nur Mahirah said...

huhu.. apa-2 pun , bergantung pada mood and jalan cerita novel tu .. :)