Tutorial : Reward History_8share

Assalamualaikum ... Holla , semua ..
tadaa... Tutorial lagi ..
Saya pun baru je mula nak berjinak-2 dengan 8share ni ... Dah tu , orang asyik cerita  kerja Cash Out je 8share tu.. Tu yang nak cuba jugak .. Kot-2 boleh cashout jugak ... ~ngee
So , let's sart with our tutor today .. hoho :D

Ok , Let's me explain first ...
Reward History ni untuk kita tahu sama ada iklan kita diklik oleh orang atau tak.. So,if ada yang exchange tu , boleh la tahu kawan kita tu klik bohong-2 ke klik betul-2 kann ...

~KLIK PADA GAMBAR UNTUK TUMBESARAN/KEJELASAN~

1. Go to the website :)

2. Sign in :)

*klik gambar untuk Sign up~bagi sesiapa yang belum join*

3.Klik pada gambar profil :)


4.Klik 'Reward History'

5.Muncullah Reward History :)
Tadaaaa ....


Haa, kat sini korang boleh la check iklan korang popular ke tak ..hehe :)
But,if orang klik ianya tak akan muncul serta-merta .. it's take time..maybe a day .. so,if org klik iklan korang hari ni ..esok la korang cek.. :)

Saya budak baru belajar .. Tak pernah-2 buat tuto, tapi sengaja nak ada pengalaman juga buat tutorial :D Semoga ada manfaatnya,inshaAllah <3

Cerdit to : 

Thank you to all of you .







1 comment:

Eyma su said...

inshaallah membantu..terima kasih..^_^