Thanks to Allah



Alhamdulillah , sekarang ni aku cuba praktikkan pakai handsock dalam kehidupan seharian aku ..
Aku pakai handsock pi skolah .
Even , kadang-2 gatal-2 tangan sikit ..
maybe , sebab jarang pakai ..
Sebelum ni ,pakai sekerat hari ja dah x tahan ..
duk rimas nak buang , Sekarang Alhamdulillah boleh sampai habis waktu sekolah . :)
Alhamdulillah , syukur . Seronok rasanya ...
Bila pakai handsock bebas sikit nak bergerak secara aktif , my means if kita buas-2 kan lengan baju terselak menampakkan tangan kita
 so handsock bantu untuk cover Aurat kita ..
Tu yang best  tuu .. :)

Jom perlahan-2  menggapai redha Allah dan menuju syurga Allah :)

bip-2 : "Seorang muslimah menjaga auratnya dengan sempurna kerana Allah, lalu Allah memelihara maruahnya dengan sebaik-baiknya.."

Nur Imtiaz
[10092013]

No comments: