Segmen Reka & Menang Button Badge by Huda

*KLIK BANNER UNTUK JOIN*



SEGMEN REKA & MENANG BUTTON BADGE
---------------------------------------------------------------------------------------
Reka sendiri design button badge mengikut citarasa korang
&
untuk menang pastikan design korang

- MENARIK -
- KREATIF -
- COLOURFUL -


TARIKH TUTUP BILA-BILA MASA


Ok , this is what I've done .. Not to good . I saw other design were SUPERB :)
insyaAllah , ada rezeki tak kemana . #believesinALLAH

I Love this one because of the cute doodle . Doodle Credit to : http://www.alieff.my/

The second one :)

The last one .

Disebabkan Kak Huda said , boleh hantar banyak jadi saya pun hantar la 3 design yang biasa-2 ni ..
InsyaAllah , saya akan klik iklan juga 3 kali setiap satu .
By the way , not now ..
Nak kena tunggu my sis balik dulu . Esok(12/10) dia balik ..
Bagi memastikan kelancaran ketika klik iklan , kena guna my sis punya laptop ..
Biar tak tersangkut-sangkut ..
Kalau nak guna netbook 1 Malaysia , alamatnya lambat la sikit .. :)

Kreatif ? Sila join :)

--------------------------------------------------
Alhamdulillah,done klik kali pertama iklan Kak Huda.By the way,saya mohon maaf atas kesulitan dari saya ..
Saya terpaksa membatalkan 2 design yang telah dihantar sebab takut tak sempat nak klik iklan akak sebanyak 3 kali..Kerana saya dah ambil keputusan untuk stop buka laptop disebabkan SPM yang bakal menjelang ..
Harap akak tak marah ..Saya minta maaf .
Terima kasih :)
[17102013]




2 comments:

deno said...

banyaknya.... comel!^^ dari segmen yg sama^^