Segmen Up-kan Follower dan Menang Hadiah!

SEGMEN UP-KAN FOLLOWER DAN MENANG HADIAH


*KLIK BANNER*

Syarat-syarat penyertaan:
1. Copy paste coding dan letakkan kedalam entri anda.
2. Klik iklan untuk fiqa. [KLIK]
    *satu je pun. tak banyak. :3
3. Ikut syarat sponser:

4. DONE! cukup la tu kan syarat nya. so simple meh. KLIK SINI UNTUK KE SEGMEN!
SELAMAT MENYERTAI SEGMEN DAN MENAMBAHKAN FOLLOWER!

Due Date Segment:
a week, from 11/10/2013 to 16/10/2013 (any changes will be inform later)

14 comments:

Maisarah Aisya said...

datang sini dan follow awak jgak . goodluck

http://budaxxperasangoergus.blogspot.com/2013/10/segmen-up-kan-follower-dan-menang-hadiah.html

Jia Rizaira said...

saya datang dari segmen yg sama...
http://mindakabur.blogspot.com/2013/10/segmen-up-kan-follower-dan-menang-hadiah.html

singgah sini dan follow sekali blog awak...

TelingaBulat said...

assalamualaikum,TB join gak..alhamdulillah..gud luck tau..

http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/10/segmen-up-kan-follower-dan-menang-hadiah.html

JAMIL HASHIM said...

http://jmbelog.blogspot.com/2013/10/segmen-up-kan-follower-dan-menang-hadiah.html [done follow ]

Norazilawati Ahmad said...

Assalamualaikum dan salam perkenalan...
Datang dari segmen yang sama..good luck yea

AyuInsYiraH said...

ayu dtg dari segmen yg sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen bloglist istimewa..nanti boleh la join...tq

http://www.ayuinsyirah.my/2013/10/segmen-up-kan-follower-dan-menang-hadiah.html

Nur Mahirah said...

Alhamdulillah , dah singgah dan follow blog awak2 semua :)
terima kasih n goodluck too :D

Atish Hashim said...

Alhamdulillah , dah singgah dan follow blog kamu :D
Thanks and goodluck juga pada uolls ~

Nur Azieda said...

Salam saya dtg dari segmen yg sama. Done follow blog awak!


jom follow blog sy juga
http://azida-littlestory.blogspot.com

Eraz Fadli said...

Assalamualaikum w.b.t.. Eraz datang dari Segmen Up-kan Follower dan Menang Hadiah!

http://www.erazfadli.com/2013/10/segmen-up-kan-follower-dan-menang-hadiah.html