ehhh ! Business ???

Assalamualaikum... :)

Alhamdulillah,dah selesai 4 subjek for my SPM.. Semoga semua calon SPM mendapat keputusan yang cemerlang semuanya..insyaAllah.

Disebabkan my SPM will be end on 4th December,so sekarang Ni duk tengah fikir nak kerja or buat apa sepanjang cuti nanti.. :)
Takkan nak goyang kaki je kot..tak mau..tak mau..
So,let's do something that can make money,perhaps..hehe.
Tak pun,do something that can give us benefit laa.. :D

yuhuuu ! So,I think nak kerja kilang sepanjang cuti Ni..and at the same time,ingat nak jalankan business laaa.. Nak niaga produk kecantikan...
tapi,,,,Ada tak orang nak beli??Ada pelanggan tak??
By the way,sekarang ni saya dalam proses nak mencuba Collagen Plus Vitamin E..
 Ada sesape Kat sini yang dah guna or still trying it?? Camne ok ke x ??
Disebabkan saya baru nak start guna,so wait and see laa..sama Ada berkesan or tak..
nanti saya akan update lagi ye about the product...

Moga-moga berkesan la ye.. Boleh jadi testimoni ,baik punyee !
Macam cantik je,macam comel je... Huhu.
Kalau ok,nak niaga jual produk tu la..hheehe :)
Love it !

*testimoni yang berjaya dipinjam dari Encik GoOgle*

Tata..wait for a new entry about it in a week :D

2 comments:

Nur Azieda said...

saya dah pakai. so far alhamdulillah okay. Yayyy

Nur Mahirah said...

@Nur Azieda Alhamdulillah . Yeayy , nampaknya berkesan la ye .. eksaited tunggu ia berkesan pd muka saya . Hehe :D