Penawar Resdung. Updated! #CMCURE

Assalamualaikum.  <3

Alhamdulillah, lama sangat tak update blog ni.. disebabkan ramai yang duk tercari-cari CMCURE ni, jadi saya nak cerita la sikit. Banyak Wasap @ Mesej yang saya dapat nak tahu atau nak order CMCURE ni. Untuk makluman semua, CMCURE sekarang dah tak dikeluarkan yang Half Pack. Saya minta maaf sangat, sape2 yang wasap tanya HalPack. Tapi,Alhamdulillah bila dah berkesan, ada positif effect kat diorang, diorang tak ragu-2 nak ambil yang FullPack. 
Yang terkini, hanya ada Full Pack. 


WASAP OR MESEJ 016-4270435[NUR MAHIRAH]

Full Pack :-
- 60 kapsul
- Untuk Sebulan
- Sehari makan 2 kapsul
- Banyakkan minum air suam/ air masak okey ^^
- FREE POSTAGE

More info, klik INFO CURCUMA MANGGA CURE !





Memang FREE OF CHARGE. Jadi, mai ja order dengan saya. Memang tak caj pun postage. COD pun harga sama, better Postage kan ;)

RM 85/sm. RM 90/ss .  
WASAP OR MESEJ 017-5067845 [NUR MAHIRAH]

Merisik Khabar

Terkapar-kapar ku kelemasan
Sakit dilambung ombak kerinduan
Di dalam tidur di dalam jaga
Diburu oleh mimpi yang serupa
Mengapa aku jadi tak menentu
Keranamu...

Ku menyusuri jalan berliku
Membiarkan hari-hari berlalu
Tiada salam tiada pesan
Memaksa diri untuk melupakan
Namun wajahmu bermain di mata ku
Tiap waktu...


Malam ku suram, siang ku kelam
Ku kegelisahan, mencari-cari
Kemana pergi, harga diri ini
Bertanyakan berita, merisik khabar
Mendengar cerita, melaluinya
Kau kuhampiri, tiap hari
Bersama luka dihati

Mengapa aku jadi tak menentu
Kerana mu...

Day 24 ~


Engkau...
Menapak Kehala Persimpangan
Tanpa Meninggalkan Kata-Kata
Bila Kaukan Kembali Lagi .

Day 24. 6 hari lagi cukup sebulan. 

Moga sihat-2 shj. Moga senantiasa berada di dalam naungan rahmatNYA. Moga tak lupa untuk senyum :')




Ro Ya Nun Dal Wau.

Winter Song


"Dalam menikmati kurniaan-Mu tak terucap lafaz terima kasih ku namun untuk jadi yang terbaik juga masih belum ku mampu"



Fana ku diulit rindu.

Tuhan, nikmat yang KAU berikan tak pernah berkurangan
bahkan terlalu cukup.
Cuma aku,
hamba yang sering lupa, sering lalai.
Tuhan, andai ini yang terbaik-
bantu aku untuk redhakan segalanya.
Kerna dunia tak selamanya ada,
Redha-MU wahai Rabb, yang aku,dia dan kami perlukan.

Cinta-
tak harus memiliki.
Takdir-MU melebihi segalanya.
Sesungguhnya Engkau Yang Maha Mengetahui,

Sabarkan aku dalam menanggung rindu ini :')

Alhamdulillah 'ala kulli hal wa astaghfirullah <3



NurImtiaz
Kuala Terengganu
[20052015]