Formulasi Herba Kunyit Putih

Siapa yang ada masalah bersin tak henti ketika mengemas bilik , boleh cuba inisiatif CMC ✔

Rujuk Testimoni di Bawah

Alhamdulillah .

| Formulasi Herba Kunyit Putih |

Berminat,PM @ WhatsApP ke 0175067845 <3



Such a long Time

Assalamualaikum .

Alhamdulillah , saya masih hidup . Serta anda juga ^_^
Lama jari ni tak menari-nari atas keyboard semata-mata nak update blog yang entah apa-2 ni .
Tapi , tak pa .. Sekarang ni , jari jemari ni sedang mengambil masa yang sepenuhnya untuk melepaskan rindu :')
SPM dah lepas . Sekarang duk menghitung hari ja nak berhenti kerja.Nak ambil sedikit masa untuk merehatkan badan yang letih. Ambil masa untuk be with family sementara tunggu untuk sambung belajar .
Dah letih sangat-2 kerja . Nak rehatkan Minda juga.
InsyaAllah , Isnin minggu depan saya akan menghadiri temuduga UKCG.HAjat doa semua. :)
Heihhh , tak tau nak tulis apa dah . BLANK serta merta .
SO , Anyionggg ! ;)

#NurImtiaz

Curcuma Mangga Cure-Ubat Resdung

 CURCUMA MANGGA CURE
(Sang Suria Kapsul Traditional)
KKM - MAL 11060059T

[Berminat,sila WASAP/MESEJ 017-5067845 . 
0125379331 dah tak digunakan lagi. Harap maklum. :) ]

 Berminat,sila WASAP/MESEJ 017-5067845 . 
0125379331 dah takdigunakan lagi. Harap maklum.

Berminat,sila WASAP/MESEJ 017-5067845 . 
0125379331 dah takdigunakan lagi. Harap maklum.





<3 KETERANGAN PRODUK <3

1- CMCure diperbuat daripada bahan utama iaitu KUNYIT PUTIH.
Kunyit putih ini mempunyai ciri tertentu, antara lain bintik umbinya seperti umbi jahe dan berwarna kuning muda (krem). Dalam keadaan segar baunya seperti buah mangga kuini dan bila telah diekstrak atau dijadikan bubuk, warnanya tetap kuning muda (krem).

2- Meski demikian, cuma kunyit putih jenis mangga (Curcuma Mangga) yang tumbuh terbatas di tempat yang bersuhu dingin di Indonesia, yang dapat mencegah atau mengubati kanser.

3- Dengan kandungan aktif yang dimilikinya, Kunyit Putih dapat membantu untuk menyembuhkan
Kanser dan Tumor, Gastrik, Buasir, Radang Kerongkong, Radang hati, Bronkhitis, Tonsil, Kesakitan Haid,Keputihan, Jerawat, Bisul, Diabetes, dan Asma, Darah Tinggi, Strok, Sakit Jantung, Asid Perut, serta
menurunkan Kolesterol.

4- Penemuan ini ternyata membawa khasiat yang sangat bagus untuk merawat kanser dan yang paling terbaik adalah ianya bukan sahaja dikhususkan untuk merawat kanser tetapi kandungan khasiat kunyit putih itu sendiri dapat merawat penyakit lain seperti:
-membantu menyembuhkan masuk angin, dan sakit perut
-menghilangkan kulit lebam akibat luka
-menyembuhkan penyakit kanser
-membantu menyembuhkan penyakit tumor
-mencegah kerosakan sistem rahim, membantu mengurangi berat badan (sangat bagus bagi anda yang sedang diet)-
-menyembuhkan asma dan sesak nafas
-mampu menghentikan pendarahan, sebagai sumber antioksidan alami
-membantu merangsang produksi sel darah merah, menyegarkan kulit dan menyihatkan badan secara alami
-mengurangkan resdung dan bau mulut yang berpunca darinya.

<3 PERLU DIAMBIL PERHATIAN <3

-Larangan penggunaan kepada wanita hamil dan kanak-kanak di bawah umur 16 tahun (kerana hormon kanak-kanak tidak circulate lagi)
-Ibu menyusu dibenarkan ambil dalam dos yang minimum iaitu sehari sebiji
-Kesan awal penggunaan mendapati pengamal akan sering merasa lawas untuk membuang air, pening dan rasa lesu. Ini adalah proses awal nyahtoksid.
- Untuk mengurangi pening dan rasa lemas, pengguna Kunyit Putih disarankan mengambil makanan yang bergizi dan vitamin secara teratur serta banyakkan minum air putih.

<3  CARA PENGAMBILAN <3

Kami mengesyorkan supaya anda,para pelanggan kami mengambil 2 biji sehari untuk mendapat keputusan yang elok di kemudian hari. In sha Allah.1 biji di pagi hari,selepas makan.1 biji di malam hari,selepas makan. Minum bersama segelas air suam.

<3  KESELAMATAN PRODUK  <3

Di belakang botol terdapat semua info lengkap, KKM, tarikh luput penggunaan, cara penggunaan dan bahan kandungan produk.

<3  HARGA JUALAN <3

FULL PACK - recommended
60 BIJI - 30 HARI
RM 85.00 - Semenanjung Malaysia
RM 90.00 - Sabah dan Sarawak
FREE POSTAGE

HALF PACK
30 BIJI - 15 HARI
RM 45.00 - Semenanjung Malaysia
RM 50.00 - Sabah dan Sarawak
FREE POSTAGE

<3  PERHATIAN <3
Pihak HQ  yang menetapkan harga jualan seperti di atas, Oleh itu sebarang request untuk diskaun tidak akan dilayan kerana kami tidak hanya menjual brand tapi kami come out with high quality<3


" CMC PENAWAR RESDUNG NOMBOR 1  "
P/S :-  Kami sangat bebesar hati jika anda ingin membantu menyelesaikan masalah resdung anda dan pelbagai penyakit yang berkaitan dengannya dengan CMCure. Oleh yang demikian, kami mendoakan agar anda dimurahkan rezeki agar dapat mencuba produk ini. Kami juga sentiasa mendoakan agar anda sentiasa sihat, sejahtera dan selamat dalam melakukan aktiviti harian anda.
Kami menunggu maklumbalas anda
Terima Kasih :)

NuR MahiRah ~ ^_^
Berminat,sila wasap 017-5067845 :)

After a long time

Assalamualaikum .
Lama cek tak mai bertapak kat sini . Truthfully , i'm not born to be a blogger .kekeke
I just don't know what to wrote , what to share . eyyy ~
Need to learn and learn more !
Ni pun ayat merapu ja ni . Totally , meaningless !
However , Alhamdulillah everything were going smoothly and fine in my life .
Although , i'm jobless right now . kekeke .
Dah puas cari kerja , go here and there . And now , i'm not feeling to work anymore . haha.
Now , i 'm doing a business online .
Jual Ubat Resdung(Curcuma Mangga Cure) and so on :)
So,yang mana nak cuba merawat masalah resdung , just PM me :')
insyaAllah,salah satu ikhtiar kita untuk menyembuhkan penyakit .



Ok, I don't know what to wrote anymore .
So,anyiongggg ! :))

Sincerely,
Nur Imtiaz
[150113]

Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

*KLIK BANNER UNTUK JOIN*

Haa, meh la join segera ! Rasanya tak rugi , datang join .
Ada rezeki , menang laa..
Hadiah memang terbaik !
Syarat pun memang mudah ~

TAk percaya ? Go and see by yourself , k . :)