Bersedia untuk ke Medan Perang !





Assalamualaikum ...
Waktu semakin pantas berlalu.. Seolah-olah ia berlari agar aku tak dapat mengejarnya...
Aku semakin leka dan alpa.Terus hanyut dengan keseronokan yang sementara..Bermacam-macam yang berlegar-legar di otakku..Kebanyakannya lebih kepada lagha(benda yang sia-2)..
Antaranya Running Men , Facebook , dan yang sama waktu dengannya ..

Mak pun dah bersuara menyatakan kebimbangannya , 
"Kaklang , dah la ..berhenti sat duk ngadap laptop , berhenti tengok running men ..Tak berapa hari ja lagi nak SPM.Pulun la sikit .. Jangan bagi jatuh result tu .. Lepas habis SPM ni main la puas-2 .."

I know mom will say like that ... I'm sorry mom ..
Entah laa..sifat MALAS ni , susah bebenor nak melawannya .. Tapi,hati ni juga meronta-ronta untuk tidak mengecewakan Mak dan Ayah ... Mana mungkin seorang anak dengan sengajanya sanggup mengecewakan hati kedua ibu bapanya yang telah banyak berkorban untuk masa depannya .. 
That's why I need a changers in MY LIFE .. !
For me,they,them and all of us .

Jadi,ayuh wahai sahabat !
Bangun untuk dirimu ..

Untuk Ibu Bapa mu ,
Serta untuk Ummah ...
Aruhul Jadid (semangat baru) !

Doakan saya dan sahabat-2 untuk berjaya menggenggam sehelai kertas keputusan SPM yang tertera 10A+ diatasnya ..
InsyaALLAH , bi iznillah :)
Saya akan menjenguk blog ini sekali sekala , dan akan kembali setelah URUSAN saya selesai :)






Ini sedikit perkongsian yang di ambil dari [ https://www.facebook.com/magnet.alfatih ]

TIPS MAGNET KEJAYAAN

Pastikan anda mempunyai M.I.N.A.T

M - Mentor yang berjaya.

Jalan menuju kejayaan akan lebih mudah sekiranya jalan itu pernah dilalui oleh mentor yang telah pun berjaya. Minta nasihat dan tunjuk ajar daripada mentor supaya kita dapat bezakan antara jalan mati dan jalan menuju kejayaan. Liku-liku dan onak duri tetap akan ada, namun kita pasti sudah mengetahui di mana ianya berada dengan tunjuk ajar mentor!

I - Ilmu yang bermanfaat.

Menuntut ilmu itu penting. Belilah buku - buku yang berkaitan dengan bidang yang dipilih dan bedahlah ia. Hadirkan diri ke seminar - seminar yang membantu anda memperoleh input berguna. Buat pelaburan bagi mendapat ilmu.

N - Niat yang suci.

Niatkan kejayan yang bakal anda perolehi untuk kebaikan ummah, memberi manfaat kepada keluarga, masyarakat, dan agama. Kejayaan yang diperoleh adalah untuk dipulangkan kepada ummah!

A - Azam yang tinggi.

Bulatkan hati untuk mencapai kejayaan yang dirancang. Ramai yang gagal disebabkan gagal mempunyai keazaman yang tinggi. Elak daripada berputus asa! Elak 'Hangat-hangat Tahi Ayam! Cekalkan hati bangkit daripada ujian yang melanda. Kegagalan adalah hanya untuk orang gagal mempunyai keazaman yang tinggi!

T - Tindakan yang bijak!

Bertindak dengan bijak. Rancang perjalanan dengan penuh strategi kejayaan! Fokus dalam tindakan yang diambil.

Sebarkan ia! Moga bermanfaat untuk semua! 


Nur Imtiaz,
[17102013]

GIVEAWAY ULANG TAHUN PERTAMA GREENAPRICOT


*KLIK BANNER UNTUK JOIN*


GA bermula dari 18 September 2013 - 17 October 2013

#support!



Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida


Assalamualaikum, peace upon you.





Dengan ini shida wakil dari www.reddelima.com menganjurkan Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida yang akan berjalan selama 2 minggu bermula hari ini 15.10.2013 bersamaan Hari Raya Aidiladha dan akan tamat pada 29.10.2013. Pengumuman pemenang akan diumumkan selepas Part 2 Giveaway dijalankan pada 30.10.2013 dan akan tamat 12.11.2013 (2 weeks). Shida berharap GA ini akan mendapat sambutan dan meriah seperti GA sebelum ni. Inshaa Allah. Kita tengok syarat-syarat wajib korang kena follow :





 syarat-syarat wajib : 


  1. Like dan Add Facebook Sponsors :  

  2. Like dan Follow Blog Shida :

  3. Buat satu entri bertajuk :  Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida

  4. Copy dan paste kod dalam entri korang

  5. Submit link entri dekat komen entri Giveaway ini











Duo Giveaway by Aliya & FD


*KLIK BANNER UNTUK  JOIN*


TAMAT : 16 / 10 /2013

Teka-teki Imam Ghazali




Suatu hari, Imam Al-Ghazali berkumpul dengan murid-muridnya lalu beliau bertanya (Teka Teki ) :

Imam Ghazali = ” Apakah yang paling dekat dengan diri kita di dunia ini ?

Murid 1 = ” Orang tua “

Murid 2 = ” Guru “

Murid 3 = ” Teman “

Murid 4 = ” Kaum kerabat “

Imam Ghazali = ” Semua jawapan itu benar. Tetapi yang paling dekat dengan kita ialah MATI. Sebab itu janji Allah bahawa setiap yang bernyawa pasti akan mati ( Surah Ali-Imran :185).

Imam Ghazali = ” Apa yang paling jauh dari kita di dunia ini ?”

Murid 1 = ” Negeri Cina “

Murid 2 = ” Bulan “

Murid 3 = ” Matahari “

Murid 4 = ” Bintang-bintang “

Iman Ghazali = ” Semua jawaban itu benar. Tetapi yang paling benar adalah MASA LALU. Bagaimanapun kita, apapun keadaan kita, tetap kita tidak akan dapat kembali ke masa yang lalu. Oleh sebab itu kita harus menjaga hari ini, hari esok dan hari-hari yang akan datang dengan perbuatan yang sesuai dengan ajaran Agama”.

Iman Ghazali = ” Apa yang paling besar didunia ini ?”

Murid 1 = ” Gunung “

Murid 2 = ” Matahari “

Murid 3 = ” Bumi “

Imam Ghazali = ” Semua jawaban itu benar, tapi yang besar sekali adalah HAWA NAFSU (Surah Al A’raf: 179). Maka kita harus hati-hati dengan nafsu kita, jangan sampai nafsu kita membawa ke neraka.”

IMAM GHAZALI” Apa yang paling berat didunia? “

Murid 1 = ” Baja “

Murid 2 = ” Besi “

Murid 3 = ” Gajah “

Imam Ghazali = ” Semua itu benar, tapi yang paling berat adalah MEMEGANG AMANAH (Surah Al-Azab : 72 ). Tumbuh-tumbuhan, binatang, gunung, dan malaikat semua tidak mampu ketika Allah SWT meminta mereka menjadi khalifah pemimpin) di dunia ini. Tetapi manusia dengan sombongnya berebut-rebut menyanggupi permintaan Allah SWT sehingga banyak manusia masuk ke neraka kerana gagal memegang amanah.”

Imam Ghazali = ” Apa yang paling ringan di dunia ini ?”

Murid 1 = ” Kapas”

Murid 2 = ” Angin “

Murid 3 = ” Debu “

Murid 4 = ” Daun-daun”

Imam Ghazali = ” Semua jawaban kamu itu benar, tapi yang paling ringan sekali didunia ini adalah MENINGGALKAN SOLAT . Gara-gara pekerjaan kita atau urusan dunia, kita tinggalkan solat “

Imam Ghazali = ” Apa yang paling tajam sekali di dunia ini? “

Murid- Murid dengan serentak menjawab = ” Pedang “
Imam Ghazali = ” Itu benar, tapi yang paling tajam sekali didunia ini adalah LIDAH MANUSIA. Kerana melalui lidah, manusia dengan mudahnya menyakiti hati dan melukai perasaan saudaranya sendiri “

Aduhaii,London Weight Management

Salam'alaik...
Maaf,sejak-sejak boleh mengupdate semula blog ni..macam2 je yang ditulis..kejap itu,kejap ini...
And here,a new entry again...
Saja nak story,i've joined one offer that London Weight Management had offered..and Alhamdulillah,they call me..Ask about me..and asked me to met them with my parent...haishh laa.. My mom know that L.W.M had call me but the problem is I don't know how to ask my mom wether want to go to the L.W.M or not...
Kalau tak pergi rasa macam rugi la pulak..because it's freee... Bukan senang orang nak bagi free jemah oii.. :P Huhu.. It's worth RM 468,ok.
Aduhh,dilema...hari tu L.W.M dah pernah kol tanya nak pergi ke x..and dy suruh konferm with mak ayah and call them back..but,i didn't do it cause i didn't ask my mom yet... And ,they call and call me again but at the wrong time..sebab i am at school at that time :) and today,they call again tapi tak sempat nak angkat..
Maybe,diorang nak gitau, "adik,maaf ye..dah full.terima kasih.lain kali you join lg ye." hoho..entah laaa.

Tak Pe saya redha ^.^
Moga Allah permudahkan.

Segmen Saya Blogger oleh MA (TAMAT)


*KLIK BANNER UNTUK JOIN*

TAMAT !

Ehh , hari ni 12 Oktober ehh ? That's mean GA ni tamat hari ni la ye ..
Haa ! Apa lagi ? Jom-2 cepat join GA ni .
Seriously tak rugi . :)
#support!

Segmen Up-kan Follower dan Menang Hadiah!

SEGMEN UP-KAN FOLLOWER DAN MENANG HADIAH


*KLIK BANNER*

Syarat-syarat penyertaan:
1. Copy paste coding dan letakkan kedalam entri anda.
2. Klik iklan untuk fiqa. [KLIK]
    *satu je pun. tak banyak. :3
3. Ikut syarat sponser:

4. DONE! cukup la tu kan syarat nya. so simple meh. KLIK SINI UNTUK KE SEGMEN!
SELAMAT MENYERTAI SEGMEN DAN MENAMBAHKAN FOLLOWER!

Due Date Segment:
a week, from 11/10/2013 to 16/10/2013 (any changes will be inform later)

Mondaylicious Giveaway by Liendot & Shimot

Click Banner untuk JOIN



SYARAT PENYERTAAN:
1. Blogger yang tinggal di Malaysia
2. Follow blog sponsor
3. Like and share fanpage sponsor
4. Buat entry bertajuk 'Mondaylicious Giveaway by Liendot & Shimot'
5. Copy paste kod dibawah ke dalam ruangan HTML anda
6. Hantar penyertaan ke ruangan komen entry nie sahaja
7. Giveaway akan tamat pada 10 November



follow blog:



like fanpage:


 share page:



SHARE ALBUM
1
2
3
4


follow instagram


like picture & komen 'Gudluck' (peserta GA dikira berdasarkan jumlah komen)


Pemilihan pemenang berdasarkan:
- Top Reffreral
- Random

SENARAI HADIAH




3000 SLE Supporters Giveaway


Assalamualaikum.


klik banner untuk join


Senarai hadiah:
Cash RM100 x 1, doodle ART button badge x 10, DuniaShida button badge x 3, perfume x 2, photo canvas (art kufi) x 3, photo canvas (typography canvas) x 3, Novel x 5, tudung bawal x 3, beauty tool x 1, bookmark limited edition x 15, pin ribbon x 2, topup RM10 x 8, topup RM5 x 5

3000 SLE Supporters Giveaway dianjurkan oleh DayangDeno dan disponsor oleh DayangDeno, NazrinaHussin, DuniaShida, Canvas D'Arte, Hawadah, Mojat, DyshaSahhir, MamaDarwiish, AkuMira, Pinkizluv, NadiaDiana, Cahaya Jannah, AdamFaiz, AisyaLieza, Nasuha, GreenAmila, CikkMira

Tamat 24 Oct 2013, 12malam

Segmen Reka & Menang Button Badge by Huda

*KLIK BANNER UNTUK JOIN*



SEGMEN REKA & MENANG BUTTON BADGE
---------------------------------------------------------------------------------------
Reka sendiri design button badge mengikut citarasa korang
&
untuk menang pastikan design korang

- MENARIK -
- KREATIF -
- COLOURFUL -


TARIKH TUTUP BILA-BILA MASA


Ok , this is what I've done .. Not to good . I saw other design were SUPERB :)
insyaAllah , ada rezeki tak kemana . #believesinALLAH

I Love this one because of the cute doodle . Doodle Credit to : http://www.alieff.my/

The second one :)

The last one .

Disebabkan Kak Huda said , boleh hantar banyak jadi saya pun hantar la 3 design yang biasa-2 ni ..
InsyaAllah , saya akan klik iklan juga 3 kali setiap satu .
By the way , not now ..
Nak kena tunggu my sis balik dulu . Esok(12/10) dia balik ..
Bagi memastikan kelancaran ketika klik iklan , kena guna my sis punya laptop ..
Biar tak tersangkut-sangkut ..
Kalau nak guna netbook 1 Malaysia , alamatnya lambat la sikit .. :)

Kreatif ? Sila join :)

--------------------------------------------------
Alhamdulillah,done klik kali pertama iklan Kak Huda.By the way,saya mohon maaf atas kesulitan dari saya ..
Saya terpaksa membatalkan 2 design yang telah dihantar sebab takut tak sempat nak klik iklan akak sebanyak 3 kali..Kerana saya dah ambil keputusan untuk stop buka laptop disebabkan SPM yang bakal menjelang ..
Harap akak tak marah ..Saya minta maaf .
Terima kasih :)
[17102013]




If you were granted three wishes , what would they be ?


Assalamualaikum . Apa khabar , akak-2 , adik-2 , kawan-2 semua ?
Moga sihat hendaknya :)




Nak ask you guys something nii ...
"If you were granted three wishes , what would they be ?"
Amboi , soalan .. Macam la nak tolong meng'reality'kan wishes kita , kan ..
Memang tak la .. hihi .
Actually , ni salah satu tajuk Continuous Writing Percubaan SPM Negeri Teganu kite .
Kelmarin (Rabu) ada gerak gempur English . Jawab soalan tu .
Bila buka ja soalan Essay bahagian B . Tercangak-cangak duk memikiorkan
 soalan mana yang nak dijawab ..
And I found that this title is a litle bit interesting and can make me 'merapu' a lot. Tu yang best :)

Jadi , dengan senang hatinya saya memilih tajuk tu ... "
If you were granted three wishes , what would they be ?"
Kenapa lah dia tanya tiga ja ? .. tak tau ke yang I have alot of wishes that I hope I can make it a reality .

First of all , my First wishes that I wrote in my Essay is "want to get Straight A's in SPM".
Secondly , Wanna have my own shop .
I want to sell cake , hijab , canvas photo and others :) *greedy,right?*
Thirdly , the ridiculous one . I want to be the President of Real Madrid football's Club..
Eihh , why ? Of course la because of the Player no.7 *if not mistaken* .
Cristiano Ronaldo , wanna meet him .
Hoho ..  Ini lah 3 yang saya pilih untuk menyelesaikan karangan BI saya :)

Kalau ikutkan hati ni , macam-2 je .. Nak jadi owner Samsung , be a photographer , have an Ipad , and something else :)

By the way ,kalau nak sesuatu kena la USAHA .. kan ?
tak de maknanya dia nak datang bergolek kat kita ..
Hablum minallah , hablum minannas kena jaga :)

Kalau anda , macam mana pula ?

' If you were granted three wishes , what would they be ? ' *share it*

Nur Imtiaz,
[10102013]

Awesome Giveaway by Tasha Aqisha (TAMAT)


*KLIK BANNER UNTUK JOIN*


TAMAT 10.10.2013


Hadiah awesome

novel x1~ tasha aqisha
artikel dpt masuk majalah flip inspikreatif (http://flip.it/zdGb7)~majalah flip

top up RM10 X3~ mizi
top up RM5 x2~ haida husmey
exco replica photocard x1~ zack
keychain x1~cyah
gelang x1~cyah
keronsang mutiara sabah x1~ presla
Bracelet x1~ syifaul

Hanya Tuhan Yang Tahu .



Hari ni Sabtu .. Macam biasa , Date aku dengan Sir Math dan Addmath aku serta kawan-kawan aku yang nak menuntut ilmu ..
Aku insan yang belajar addmath dengan penuh rasa curiga .. Apakah manfaatnya , apakah perlunya , apakah kegunaanya aku dan yang lain-lain belajar addmath ?
Sedangkan aku bukan lah ingin menjadi seorang cikgu Addmath yang digeruni orang ramai .
Mungkin ada sesuatu yang belum tersingkap pada pandangan aku ..
Biarpun begitu , aku tetap berpandangan ianya ILMU ALLAH .. jadi,aku tak berhak untuk Celupar dan cakap bukan-2 tentangnya .. Astaghfirullahhalazim ...

Seperti biasa , aku pergi untuk menuntut ILMU matematik dan matematik tambahan .. Aku keluar dari rumah pukul 4.10 mungkin dan i'm not sure pukul berapa sampai ke tempat tusyen .
Rasanya 5 minit je sampai sebab naik motor. Cuaca agak mendung dan sempat hujan sekejap ..
Aku pun menaiki tangga sambil membetulkan tudungku yang ditiup angin dek membonceng motor tadi ..
Sampainya aku didepan pintu kelas tusyen ku , suprise ! Nobody was there except my Sir and an Indian's girl .
Fuhh ! Lemah semangat ... Stress ! macam-macam laa  dalam otak ni .
By the way , aku try positive thinking by saying that "they will come . they just late." Kononnya !
Masa berlalu dengan lambatnya .. Tik .. tok .. Tik .. tok ..Tik .. tok ..
Entah kenapa , disaat aku keseorangan ni la aku terlupa untuk pakai jam .. Geram sangat .

Sir pun bagi la kertas soalan yang perlu aku buat ..
Nasib la soalan yang Sir bagi tu agak senang dan ada contoh .. Kalau tak jenuh jugak la , nak kena tanya Sir .
Aku ni bab bertanya , berat mulut sikit .. Bab merapu no.1 . hehe.
So,aku pun buat la soalan tu dengan kusyuknya ..
sekejap tanganku menari-nari di atas kertas,sekejap lagi tergedik-gedik di atas kalkulator ..
Kawan-kawanku tak kunjung tiba jua .. Aku kecewa dengan mereka ! Haha.
Berpakatkah mereka untuk membiarkan aku keseorangan hari ini ?
Lupakah mereka akan 'Date' yang selalu kami hadiri beramai-ramai ?
Pening aku memikirkannya ..
Sebenarnya , tak perlu pun aku nak ambil port kalu diorang tak datang tapi saja nak kusutkan kepala otak ni ..
Biar dia berfikir sikit .. Hehe.

Kemudian , Sir mengeluarkan kertas Addmath dan memberinya kepadaku .
Aku terima dengan hati terbuka kertas itu . Cewwah !
Aku pun siapkan kertas Mathematic dengan sepinya ..
Beralih ke kertas Add Math . Aihh ! Berpinar mata .. Nak kata solan ditulis dalam bahasa Perancis , tak nampak gaya pun ..
Tapi,entah kenapa susah benar nak fahamkan soalan tu ..
Aku paksa diriku untuk menyelesaikannya juga .. Dan seperti biasa , ianya takkan dapat diselesaikan oleh ku tanpa bantuan Pakar ..
Sekejap-sekejap Sir tanya "Ada apa-2 soalan ?"
Dengan muka selamba badaknya , aku menggeleng .. Ada ke patut ?! hurmhh ..
Entah laa . Otak aku keliru !

Setelah satu jam setengah berlalu , Sir ask me.. "Kawan awak yang ambil addmath tu tak datang ke ?"
Macam biasa , jawapan aku "Tak tau."
Haa,Sir bagi Hint la tu yang sekarang ni dah waktu Addmath ..
Actually , kawan aku yang Sir maksudkan tu dah berhenti ..
Aku malas nak cerita panjang and said No .
So,sekarang ni aku tunggu kawan aku yang sorang lagi yang belum berhenti Miss D .
Tunggu .. tunggu .. tunggu ..
Hampeh ! Tak datang jugak . Jangan-2 , dia pun dah berhenti tak ?
Uwaaaa ! Nak nangis .. Sorang-sorang la aku lepas ni ... Aku pun nak stop jugak .. Not fair betul laaa..

Kertas addmath yang soalannya tak dapat aku selesaikan , dijadikan tempat meluahkan perasaan .
Ah , aku keliru ! Kesian kertas tu , hampir kesemua tempat kosong telah aku isikan dengan luahan hatiku ..
Aku sempat memikirkan idea jahat ..
Aku terfikir untuk memberi sesuatu alasan kepada Sir supaya aku boleh balik rumah awal daripada yang biasa ..
"Sir,what's time now? Let's go home now coz I wanna go back to my hometown . Wanna visit my Grandma ."
Tu la yang ada dalam kepala otak aku .. Tapi , berat sungguh nak keluar . Tersekat dekat tengah kerongkong . Kelu . Terdiam . Membisu .
Angan-angan hanya lah tinggal angan - angan ...
Sediyh !


[05102013]

Kesekian kali ?

Assalamualaikum .. 



Setelah lama menyepikan diri , daku kembali menaip disini .. Hurm , mood tengah UP nak join GiveAway .. Agak lama tak join .. Rindu rasa hati nak terima hadiah .. ehehe ~

Sejak dua menjak ni agak busy dengan kehidupan sebagai seorang Calon SPM .. Bulan 9 hari tu Percubaan SPM dah settle . Result dah keluar .. Alhamdulillah 

Sekarang ni , tengah struggle untuk menghadapi SPM sebenar ..
Tusyen sekolah + tusyen luar .. Memang agak busy bila hari sekolah .. Hari - hari cuti pun busy jugak , dengan kerja sekolah dan tusyen ... Mungkin , ini dinamakan pengorbanan belajar . Hoho ..

Apa-apa pun , tetap cari masa untuk hiburkan hati dan hilangkan stress .. Waktu-2 kemuncak macam ni , Cikgu selalu pesan jangan STRESS .. Bahaya kalau stress .. tak pasal-pasal hilang habis segala ilmu yang dipelajari . Otak jammed ..  Nauzubillah ~

Moga Allah permudahkan segala urusan kita dan berikan keputusan yang terbaik . insyaAllah 

P/s : Dah-2,tak yah duk cerita panjang-2 .. jom pi join GA

1st GiveAway by Sheila Eiman (TAMAT)


*KLIK BANNER UNTUK JOIN*

Giveaway Habis UPSR! by Hannan and Era


28 SEPT-25 OCT
UMUM-26/27 OCT


~[CLICK BANNER UNTUK JOIN]~

hai! kali ni hannan n era buat GA sempena kitorang habis! Merdeka! dari UPSR! Harap2 mendapat sambutan lah yer ^^ sila click banner di atas untuk join ye bloggers2

SENARAI HADIAH GIVEAWAY HABIS UPSR! BY HANNAN N ERA


  • Hijab Bando x1 Top Referral 
  • x3 buah novel :- Jangan Baca Novel Ini, Puisi Untuk Nadina, Padang Bulan x3 pemenang
  • keychain blogger x2 pemenang
  • Review Blog x5 pemenang
  • Topup RM10 x2 pemenang   
  • x1 shawl , x1 necklace x1 pemenang 
  • x1 notebook x1 coinpurse x1 pemenang  
  • Button Badge Blogger x2 pemenang
  • x1 lipgloss kiss beauty, kiss beauty 3D, obuse lip tint, candy lip tint, x3 shiseido mask, x1 lip mask, x1 eye mask x2 pemenang *4 bottles per winner*
  • 10% discount untuk semua yg join GA *jika ingin membeli barang dari JASPLE BOUTIQUE
  • Tudung x3 pcs *tudung apa pun tak pasti* x3 pemenang
  •  doodle x2 pemenang            



MENCARI SEORANG TOP REFERRAL MEMENANGI HIJAB BANDO X1


           

Eymasu l segmen pou bahagian 2


*KLIK BANNER UNTUK JOIN*

Hadiah agak banyak untuk dimenangi :))


Tamat: 31/10/2013

Random by cikamal.com (TAMAT)



*KLIK BANNER UNTUK JOIN*

Nickname : MaHiRah

TARIKH TUTUP : awal 10/10 atau dipercepatkan.

Setiap penyertaan akan dapat doodle with payung sebijik macam kat banner :) 


GiveAway Set Kurus Diet Shaklee by UmmuHafiey (TAMAT)


KLIK BANNER UNTUK JOIN :)

TAMAT

Hurm , kalau menang hadiah ni , untungnye badan ... HEHE :D


Segmen GA ini akan bermula pada 11 September 2013 dan berakhir pada 10 Oktober 2013. Haaa..panjang lagi tempoh GA ni. So janganlah membuang masa yang ada ni. Nak hadiah yang HEBAT ni, semangat mestilah HEBAT juga kan. Huhu. 

P/s: Kedua-dua produk ini membantu untuk anda diet secara sihat. Lecithin berfungsi untuk memecahkan lemak, manakala Alfalfa bertindak sebagai detoks iaitu menyahtoksin yang ada dalam tubuh kita. Produk Shaklee terbukti selamat, berkesan dan 100% semulajadi. Tak caya korang Google la.. hikhik