Penawar Resdung. Updated! #CMCURE

Assalamualaikum.  <3

Alhamdulillah, lama sangat tak update blog ni.. disebabkan ramai yang duk tercari-cari CMCURE ni, jadi saya nak cerita la sikit. Banyak Wasap @ Mesej yang saya dapat nak tahu atau nak order CMCURE ni. Untuk makluman semua, CMCURE sekarang dah tak dikeluarkan yang Half Pack. Saya minta maaf sangat, sape2 yang wasap tanya HalPack. Tapi,Alhamdulillah bila dah berkesan, ada positif effect kat diorang, diorang tak ragu-2 nak ambil yang FullPack. 
Yang terkini, hanya ada Full Pack. 


WASAP OR MESEJ 016-4270435[NUR MAHIRAH]

Full Pack :-
- 60 kapsul
- Untuk Sebulan
- Sehari makan 2 kapsul
- Banyakkan minum air suam/ air masak okey ^^
- FREE POSTAGE

More info, klik INFO CURCUMA MANGGA CURE !





Memang FREE OF CHARGE. Jadi, mai ja order dengan saya. Memang tak caj pun postage. COD pun harga sama, better Postage kan ;)

RM 85/sm. RM 90/ss .  
WASAP OR MESEJ 017-5067845 [NUR MAHIRAH]