It was Yesterday


Bismillahirrahmanirrahim. In the name of Allah The Most Gracious and The Most Merciful.

Salam'alaik :)

Esok or maybe ini hari (8 Mac 2013) saya pergi pertandingan Kejohanan Petanque Negeri Kedah 2013 anjuran ANGKASA :) .. nervous , k !

actually , saya baru sangat *terlalu baru* dengan permainan ini .. haa ..
dah rezeki .. Pergi je la main , ambil pengalaman ..

Orang kata , "Pengalaman tak dapat dibeli dengan wang ringgit , kita kena 'feel'nya sendiri ." Hoho. :D
Setelah beberapa training , insyaAllah team saya n sahabat-2 sy yg menyertai sudah bersedia untuk
menghadapi hari perlawanan ..

Tahu-2 je laa , esok nak pergi malam ni tidur tak lena laa.. huhu.
Butterflies in my stomach tak reti duk diam .

Kite orang pergi lawan dekat Resort Bendang Man *pronounce elok-2 ye*
Kalau tak silap , wakil dari  sekolah saya ada 4 teams .. perhaps !
2 team lelaki , dan 2 team perempuan ..
Kami dijangka ke tempat pertandingan menaiki van ..
haa,sumbat jugak bagi muat ! :))



After that , on Sunday i will continue my examination ..
Subjek Pend.Islam dan Tasawur ..
huu ..pening kepala .. buku tak baca lagi ..
nak pi jawab apa time exam nanti ??
"Ajib ama yak ti , jawab apa yang reti .." HOHO.



huishh .. nervous laa .. gundah gulana ..macam-2 feeling ada nihh ..
serabut urat perut !

Ya Allah , KAU permudahkanlah segala urusan kami.. Amiin .. InsyaAllah ...


Kemudian, apabila kamu telah berazam, maka bertawakallah kepada Allah. Sungguh, Allah mencintai orang yang bertawakal. [ali Imran, 3:159]


written on 12.32 am.


No comments: