Blog Bertukar Wajah

Assalamualaikum :) 

Hari ni just nak beritahu korang  yang blog Fly High dah bertukar wajah . Sebelum ni , memang duk berkenan nak buat bagi background post tu jadi warna putih . tak mau transparent . 
tadaaa ! dah jadi dah . Saya buat macam orang lain jugak . Godek-godek blog :) HIHI.

Alhamdulillah . tapi , x taw la sedap tak mata anda-2 semua memandang blog FH ni .
 Harap-2 kome suke la yaa . Nah , ni gambar-2 nye . tak pun , tengok LIVE je terus .




























Dan ini HEADER terbaru saya :)
Suka untuk saya beritahu yang doodles-2(freebies) yang comel ni saya ambil dari Kak Safieyna dan Adik Yaya Hatsumi .
Kak Safieyna- Semua doodle perempuan dan kartun .
Adik Yaya-Belon dan kamera Lomo .

Comel dan awesome kan hasil kerja mereka ?
FH pasti anda pun suka dengan doodle diorang .
Jadi those doodle credit to :




8 comments:

Nur Fahz said...

Blog nampak kemas dear.pandai menyusun :)

Nur Mahirah said...

@Nur Fahz Hehe . thank u :) *seganpulaksaya* :D

||aLeaSaRa|| said...

betul kata nur tu...mesti tuan belog ni pun sorg yg ceria n sweet :)

Nur Mahirah said...

@||aLeaSaRa|| terima kasih sudi dtg sini :) hehe.

nor aishah said...

comel...cute la header baru tu. heheh =)

Tulip Merah said...

cantiknye=)
nak jugakkkkkk....=)
rajin2 la singgah ke tulipmerah....

Nur Mahirah said...

@Tulip Merah hehe .. thank u :) insyaAllah , sy akan rerajin singgah .