Pos Laju datang ! ~ Selamat Hari Raya

Assalamualaikum ... Apa khabar ? Pejam celik - pejam celik , Ramadhan dah nak berlalu .
Moga Ramadhan ini membawa seribu satu makna kebaikan buat seluruh umat Islam .. InsyaAllah :)


Haa , meh nak cerita pasal tajuk kat atas tuu .
PAgi tadi , waktu sedang tolong mak balut ketupat , tetiba je dengar "Pon ! Pon ! Pon !"
haa , Pos Laju . Pastu , cek dengar macam my sisi cakap barang untuk my mom ...
So , cek pun buat tak hairan je laa .. jadinya , mak la yang pergi ambil barang tu kat PakCik Pos Laju .. hehe :)

At the end , that was my barang ! hee ~
Shawl dari My Bawal Project :)
Hadiah daripada Mini Giveaway by Nur Zahirah .
Alhamdulillah , thanks kepada adik penganjur dan akak sponsor :))

Ni ada sedikit gambar shawl yang baru dapat tadi :) :

*haa , ini lah shawlnya .. biru !


*model yg dikenali ramai *~bantal Doraemon


*saja duk try .


*HannaHHilal ~MyBawalProject




Jom kita melawat blog adik Zahirah :) : KLIK !
dan jom melawat dan boleh tengok shawl-2 dan tudung-2 yg cantik , di My Bawal Project ! *klik


Aidilfitri pun dah nak menjelang , jadi saya update siap-2 la ye , ucapan Hari Raya :)


“Biar hati sejernih air, jgn pula dipenuhi lumpur, kalau salah saya belum berakhir, diharap diampun dgn rasa bersyukur”.”Jika budi dipenuhi ikhlas, jgn ia disulam tuba, jika ada salah yg belum dibalas, harap diampun di hariraya”. “Biar amarah disunting senyum, ibarat pekerti disulam kasih, diharap dihalal makan dan minum, ibarat rezki yg tidak disisih”. 

SELAMAT HARIRAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR DAN BATIN. 

1 comment:

cik chenta said...

owh sebelum ni akak dah bg tahu dekat entry akak .... sorry coz batalkan segmen tu sebab kurang sambutan ... akak minta maaf sangat 2.... sorry dik :')