M E N U L I S !



Assalamualaikum , buat sahabat-2 yang sudi membaca or terbaca :)

Aku bukan lah orang yang pandai menulis . Ayat ku , semuanya ayat-2 skema and ayat orang kampung ..
Nak berbahasa baku ? Tunggu exam je kot ..
TAPI , keinginan untuk menulis tu membuak-buak ..  pelik , kan ?
Aku suka sangat baca hasil karya penulisan sesiapa yang pandai menulis .
Ayat-ayatnya indah dan sedap dibaca :)
Sedangkan ayat aku , tunggang langgang . Sesiapa yang berjiwa seni saja yang mampu faham ayat putar belit ku ini .. hehe

Hari ini 18 September 2013 .
Trial SPM pun dah  lama tamat dan result pun telah diketahui ...
Alhamdulillah , keputusan agak memberansangkan ..
Even markah cukup-cukup makan , tetap rezeki juga kan ? Syukur , ya Allah .

Seorang sahabat bertanya , " Mahirah , hangpa sedih dak kalau tak dapat A ?"
*Cek ni dah la tak berapa reti nak bersoal jawab .. hadoii !*

Aku pun jawab ,
" Entah , tak taw .. haha*gelak* ." Diam seketika ..

Aku menyambung ,
 " Kalau dah usaha tapi tak dapat , rasanya tak terkilan sangat .. Kalau tak usaha , tak dapat .. ha,yang tu memang patut. At least , kita dah USAHA . Macam cikgu kata , Redha tu kena ada juga .. "

Nur Imtiaz
[18092013]